Συνταγή
Τίτλος
Σαλάτα για την άνοιξη
Προέλευση
Άγνωστη
Εποχή
Ανοιξιάτικη
Φωτογραφίες Της Σαλάτας Σας
Βαθμολογία
Υλικά Συνταγής
Μονάδα | Υλικό | kcal | |
---|---|---|---|
4 |
μικρές |
Πατάτες |
306.8
|
3 |
κουτ. της σούπας |
Αρακάς |
27.9
|
3 |
μεσαία |
Αβοκάντο |
696
|
4 |
μεσαίες |
Αγκινάρες |
56.4
|
2 |
μεσαία |
Φρέσκα Κρεμμύδια |
12.5
|
150 |
γραμμάρια |
Σπαράγγια |
30.45
|
3 |
μεσαία |
Παντζάρια |
90.3
|
1 |
κουτ. της σούπας |
Κεφαλοτύρι |
60
|
3 |
κουτ. της σούπας |
Καλαμπόκι |
0
|
2 |
πρέζες |
Αλάτι |
0
|
1 |
πρέζα |
Μαύρο πιπέρι |
2.51
|
3 |
μικρά |
Αγγουράκια Τουρσί |
1.58
|
3 |
κουτ. της σούπας |
Ελαιόλαδο |
358.02
|
Τρόπος Παρασκευής
- Αρχικά βράζουμε τις πατάτες, τα σπαράγγια, τις αγκινάρες, το καλαμπόκι και τα παντζάρια
- Σοτάρουμε τον αρακά και τα σπαράγγια
- Σε μία πιατέλα τεμαχίζουμε τις πατάτες, τα αβοκάντο, τα παντζάρια και τις αγκινάρες.
- Προσθέτουμε τον αρακά, τα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, τα σπαράγγια ολόκληρα και το καλαμπόκι.
- Αλατίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε το πιπέρι και το κεφαλοτύρι.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο με την μουστάρδα, το γιαούρτι, το ξύδι, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι
- Προσθέτουμε ψιλοκομμένα τα αγγουράκια και περιχύνουμε με την σάλτσα τα λαχανικά.
Στοιχεία Σαλάτας
4
1642.46
410.62
Από Τον Μάγειρα
Voula
Create a website with how to start blogging