Copyright 2024 - SaladWorld.gr

Συνταγή

Τίτλος
Καροτοσαλάτα με παντζάρια, γιαούρτι και καρύδια
Προέλευση
Άγνωστη
Εποχή
Χειμερινή
Φωτογραφίες Της Σαλάτας Σας

Υλικά Συνταγής

Μονάδα Υλικό kcal
10
μεσαία
Καρότα
220
8
μεσαία
Παντζάρια
240.8
600
γραμμάρια
Γιαούρτι
792
3
κουτ. της σούπας
Χυμός λεμονιού
13.05
8
μεσαία
Καρύδια
256
Αλάτι
0
1
κουτ. της σούπας
Ελαιόλαδο
119.34
1
κουτ. της σούπας
Δυόσμος Φρέσκος
9.15

Τρόπος Παρασκευής

  1. Πλένουμε, καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα σε μπολ.
  2. Τα αλατίζουμε και ρίχνουμε τον χυμό 1/2 λεμονιού.
  3. Βράζουμε τα παντζάρια (μονο τον καρπό τους) και τα τεμαχίζουμε σε στρογγυλές φέτες.
  4. Αναμιγνύουμε τον δυόσμο, βάζουμε λίγο αλάτι και 1 κ. σούπας ελαιόλαδο με το γιαούρτι.
  5. Σε βαθύ μπολ τοποθετούμε μια στρωση απο τα παντζάρια. Επάνω τους βάζουμε μία στρώση γιαούρτι, μία στρώση τριμμένο καρότο και πάλι γιαούρτι και πάλι παντζάρια. Τελειώνουμε με γιαούρτι.
  6. Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα καρύδια.
  7. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες πριν σερβίρουμε.

Στοιχεία Σαλάτας

4
1650.34
412.59

Από Τον Μάγειρα

Voula
Create a website with how to start blogging
f t g

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. 
Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λάβετε όλα τα cookies απο τον ιστότοπο saladworld.gr. 
Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies ανά πάσα στιγμή.