Συνταγή
Τίτλος
Κριθαράκι με φασόλια
Προέλευση
Άγνωστη
Εποχή
Όλες τις εποχές
Φωτογραφίες Της Σαλάτας Σας
Βαθμολογία
Υλικά Συνταγής
Μονάδα | Υλικό | kcal | |
---|---|---|---|
1.5 |
κούπες |
Κριθαράκι |
1260
|
1 |
κούπα |
Φασόλια Κόκκινα Κονσ. |
408
|
300 |
γραμμάρια |
Ζαμπόν Γαλοπούλας |
900
|
1 |
μεσαία |
Πιπεριά πράσινη |
17.5
|
2 |
μεσαίες |
Πιπεριές Κόκκινες/Κίτρινες |
35
|
1 |
μεσαίο |
Κρεμμύδι |
61.6
|
2 |
μεσαία |
Αβοκάντο |
464
|
30 |
γραμμάρια |
Μαρούλι |
4.5
|
3 |
κουτ. της σούπας |
Χυμός λεμονιού |
13.05
|
1 |
κουτ. της σούπας |
Ξύδι |
2.73
|
2 |
σκελίδες |
Σκόρδο |
17.88
|
1 |
κουτ. του γλυκού |
Ταμπάσκο |
0
|
0.5 |
κούπα |
Ελαιόλαδο |
954.72
|
2 |
πρέζες |
Αλάτι |
0
|
1 |
πρέζα |
Μαύρο πιπέρι |
2.51
|
Τρόπος Παρασκευής
- Ρίχνετε το κριθαράκι σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει και το αφήνετε να βράσει. Στην συνέχεια το στραγγίζετε και το αφήνετε να κρυώσει.
- Στραγγίζετε τα φασόλια από τα υγρά της κονσέρβας και κόβετε το ζαμπόν γαλοπούλας σε κυβάκια.
- Ψιλοκόβετε τις πιπεριές, κόβετε το κρεμμύδι σε ροδέλες, καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα ψιλοκόβετε σε κομμάτια.
- Βάζετε σε μπολ το κριθαράκι, τα φασόλια, το ζαμπόν γαλοπούλας, τις πιπεριές, την ψιλοκομμένη σαλάτα, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
- Φτιάχνετε το dressing ανακατεύοντας το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το σκόρδο, το ταμπάσκο, το ελαιοόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι
- Πριν την σερβίρετε την περιχύνετε με το dressing
Στοιχεία Σαλάτας
6
4141.49
690.25
Από Τον Μάγειρα
Voula
Create a website with how to start blogging