Copyright 2024 - SaladWorld.gr

Συνταγή

Τίτλος
Κριθαράκι με φασόλια
Προέλευση
Άγνωστη
Εποχή
Όλες τις εποχές
Φωτογραφίες Της Σαλάτας Σας

Βαθμολογία

0.0
 

Υλικά Συνταγής

Μονάδα Υλικό kcal
1.5
κούπες
Κριθαράκι
1260
1
κούπα
Φασόλια Κόκκινα Κονσ.
408
300
γραμμάρια
Ζαμπόν Γαλοπούλας
900
1
μεσαία
Πιπεριά πράσινη
17.5
2
μεσαίες
Πιπεριές Κόκκινες/Κίτρινες
35
1
μεσαίο
Κρεμμύδι
61.6
2
μεσαία
Αβοκάντο
464
30
γραμμάρια
Μαρούλι
4.5
3
κουτ. της σούπας
Χυμός λεμονιού
13.05
1
κουτ. της σούπας
Ξύδι
2.73
2
σκελίδες
Σκόρδο
17.88
1
κουτ. του γλυκού
Ταμπάσκο
0
0.5
κούπα
Ελαιόλαδο
954.72
2
πρέζες
Αλάτι
0
1
πρέζα
Μαύρο πιπέρι
2.51

Τρόπος Παρασκευής

  1. Ρίχνετε το κριθαράκι σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει και το αφήνετε να βράσει. Στην συνέχεια το στραγγίζετε και το αφήνετε να κρυώσει.

  2. Στραγγίζετε τα φασόλια από τα υγρά της κονσέρβας και κόβετε το ζαμπόν γαλοπούλας σε κυβάκια.

  3. Ψιλοκόβετε τις πιπεριές, κόβετε το κρεμμύδι σε ροδέλες, καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα ψιλοκόβετε σε κομμάτια.

  4. Βάζετε σε μπολ το κριθαράκι, τα φασόλια, το ζαμπόν γαλοπούλας, τις πιπεριές, την ψιλοκομμένη σαλάτα, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.

  5. Φτιάχνετε το dressing ανακατεύοντας το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το σκόρδο, το ταμπάσκο, το ελαιοόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι

  6. Πριν την σερβίρετε την περιχύνετε με το dressing

Στοιχεία Σαλάτας

6
4141.49
690.25

Από Τον Μάγειρα

Voula

No comments

  •  

Please sign in to leave a comment

Create a website with how to start blogging
f t g

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. 
Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λάβετε όλα τα cookies απο τον ιστότοπο saladworld.gr. 
Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies ανά πάσα στιγμή.