Συνταγή
Τίτλος
Ρόκα μαρούλι και ασπράδια αυγών
Προέλευση
Ελλάδα
Εποχή
Φθινοπωρινή
Φωτογραφίες Της Σαλάτας Σας
Βαθμολογία
Υλικά Συνταγής
Μονάδα | Υλικό | kcal | |
---|---|---|---|
100 |
γραμμάρια |
Μαρούλι |
15
|
50 |
γραμμάρια |
Ρόκα |
17
|
2 |
μεσαία |
Αυγά |
186
|
4 |
μικρά |
Ραπανάκια |
3.2
|
10 |
γραμμάρια |
Χυμός λεμονιού |
2.9
|
1 |
πρέζα |
Αλάτι |
0
|
1 |
πρέζα |
Μαύρο πιπέρι |
2.51
|
30 |
γραμμάρια |
Ψωμί Πολύσπορο |
79.2
|
Τρόπος Παρασκευής
- Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και την ρόκα σε ένα μπόλ
- Προσθέτουμε 4 ραπανάκια.
- Βράζουμε τα αυγά και αφαιρούμε τους κρόκους.
- Χτυπάμε τον ένα κρόκο με λεμόνι και αλατοπίπερο.
- Ρίχνουμε τα ασπράδια στην σαλάτα και ανακατέβουμε.
- Περιχύνουμε με την σάλτσα. Μπορούμε να την συνοδεύσουμε με μία φέτα πολύσπορο ψωμί.
Στοιχεία Σαλάτας
1
305.81
305.81
Από Τον Μάγειρα
Voula
Create a website with how to start blogging