Copyright 2024 - SaladWorld.gr

Συνταγή

Τίτλος
Ριζοσαλάτα
Προέλευση
Άγνωστη
Εποχή
Χειμερινή
Φωτογραφίες Της Σαλάτας Σας

Βαθμολογία

0.0
 

Υλικά Συνταγής

Μονάδα Υλικό kcal
350
γραμμάρια
Ρύζι
1225
2
κουτ. της σούπας
Αμύγδαλα
165
2
κουτ. της σούπας
Άνηθος
0
1
κουτ. της σούπας
Φυτικό Βούτυρο
108
3
κουτ. της σούπας
Καλαμπόκι Βραστό
42.75
200
γραμμάρια
Γιαούρτι
264
1
κουτ. του γλυκού
Ξύσμα Λεμονιού
0
250
γραμμάρια
Τυρί Κίτρινο
800
Αλάτι
0
Μαύρο πιπέρι
0
30
γραμμάρια
Μαρούλι
4.5

Τρόπος Παρασκευής

  1. Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το φυτικό βούτυρο να ζεσταθεί και μετά το ρύζι. Το γυρίζουμε με ξύλινη κουτάλα.

  2. Αλατοπιπερώνουμε.

  3. Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό και σκεπάζουμε το σκεύος,

  4. Αφήνουμε να βράσει το ρύζι σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.

  5. Προσθέτουμε τότε το καλαμπόκι, τον άνηθο ψιλοκομμένο, και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα.

  6. Τοποθετούμε σε μία πιατέλα τα φύλλα μαρουλιού και απο πάνω το ρύζι που του έχουμε δώσει σχήμα με μία φόρμα

  7. Αλείφουμε με γιαούρτι όλη την επιφάνεια του ρυζιού, και στα πλάγια, και πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και το τριμμένο τυρί.

  8. Σερβίρουμε αμέσως.

Στοιχεία Σαλάτας

4
2609.25
652.31

Από Τον Μάγειρα

Voula

No comments

  •  

Please sign in to leave a comment

Create a website with how to start blogging
f t g

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. 
Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, θα υποθέσουμε ότι είστε ευτυχείς να λάβετε όλα τα cookies απο τον ιστότοπο saladworld.gr. 
Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookies ανά πάσα στιγμή.